Πιέστε Σελίδα

Πώς μπορώ να αποκτήσω ένα πέρασμα Τύπου?

Όλες οι δημοσιογράφοι πρέπει να προ-εγγραφούν για να πληρούν τις προϋποθέσεις για τη διαπίστευση Τύπου. Συμπληρωματικές εισιτήρια Τύπου παρέχονται πρώτα σε εκείνους που εργάζονται για να αναθέσει. Ενώ εμείς θα προσπαθήσουμε να φιλοξενήσει όλο το προσωπικό Τύπου, κατανομή θα πρέπει να περιορίζεται. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να προ-μητρώο

Περάσματα Φωτογράφοι "

Το μόνο που πιστοποιούν 10 φωτογράφοι, και έχουν το δικαίωμα να εισέλθουν στο χώρο παρέλαση με δική τους ευθύνη.

Μπορώ να οργανώνουν συνεντεύξεις πριν από το Φεστιβάλ?

Όταν η συνέντευξη αφορά στο συγγραφέα ή ερμηνευτή που εμφανίζεται στο Φεστιβάλ εμείς θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να διευκολύνουμε αυτή.

... Και στο φεστιβάλ?

Ναι. Θα κανονίσουμε την καλύτερη δυνατή πρόσβαση. Θα υπάρξει επίσης μια ενημέρωση για τον τύπο του Γραφείου Τύπου πριν από την παρέλαση.

Μπορώ να αποκτήσετε ηχογραφήσεις εορτασμούς γενεθλίων του Σαίξπηρ?

Αν θέλετε μια τροφοδοσία από ένα συγκεκριμένο γεγονός, και ο αγορητής συμφωνεί, μπορούμε να το κανονίσουμε με tech πλήρωμα μας. Υπάρχει μια ονομαστική αμοιβή των £ 25 ανά συμβάν.

Μπορούμε να κινηματογραφήσει την παρέλαση?

Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα μπορεί να διατεθεί για διακριτική πληρώματα. Κινηματογραφώντας άλλες εκδηλώσεις εκτός από την Γενέθλια Parade γενικά δεν επιτρέπεται.

Ξένες τηλεοπτικές εταιρείες μπορούν να αγοράσουν φεστιβάλ βίντεο. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να αποκτήσουν πρόσβαση στο υλικό.